A Moon Studios következő alkotása egy akció-szerepjáték lesz

Az Ori and the Will of the Wisps fejlesztőinek álláshírdetése szerint egy olyan ARPG-n dolgoznak, amely forradalmasíthatja a műfajt.

A 2010-ben alapított osztrák Moon Studios eddig csak az Orin and the Blind Forest című játékot hozta el nekünk, valamint náluk készül annak folytatása az Ori and the Will of the Wisps is, ugyanakkor a csapat már a következő projektjükön is ügyködik. A Gamasustra-n feladott hirdetés szerint miután újradefiniálták a metroidvania zsánert a korábbi játékukkal, most az ARPG-k irányába fordulnak, ugyanis szeretnék megreformálni a műfajt, ehhez pedig munkatársat keresnek.


Február 11-én érkezik az Ori and the Will of the Wisps

A leírás szerint távmunkáról van szó, így a világ minden tájáról várják a jelentkezőket, akik elhivatottan szeretnének az új projektben részt venni.

"Téged keresünk ha egész életedben az RPG-ket tanulmányoztad, de ez neked még mindig nem elég; ha szereted az olyan alkotásokat mint a Diablo, Zelda, Dark Souls és hasonszőrű társaikat..."

Azóta történt

  • Deliver Us The Moon teszt

    Egy manapság kevésbé népszerű műfaj képviselőjével játszottunk, amelyet csupán pár ember készített, ez pedig sok helyen előnyt, másban hátrányt jelentett. Ilyen egy indie-kalandjáték 2020-ban.