Battle Worlds: Kronos

A Kickstarteren már eddig is rengeteg klasszikus PC-s játék talált otthonra, a szerepjátékok (Shadowrun Retrurns, Project Obsidian) és kalandjátékok (Broken Age, Dreamfall Chapters) mellé most egy körökre osztott stratégia játék lép a sorba a Battle Worlds: Kronos személyében.

A Battle Worlds: Kronos-t egy német stúdió, a KING Art Games (The Book of Unwritten Tales) készíti, céljuk pedig olyan klasszikus körökre osztott játékok megidézése, mint például a Blue Byte Battle Isle vagy az Nintendo Advance Wars sorozata, modern köntösben, azonban DRM- és DLC-mentesen.

Szerencsére nem üres kézzel álltak ki a Kickstater felhasználói elé, talán ennek is köszönhetik, hogy a kitűzött célt már el is érték, innentől kezdve a felajánlásokat az alapkoncepció bővítésére fordítják (több pálya, kötött pályás egységek, iOS és Android verziók).

A még 25 napig tartó kampány alatt már 20 $ felajánlásáért miénk lehet digitális formában a jelenleg PC-re, Mac-re és Linuxra készülő játék, de a tervek szerint a többjátékos mód böngészőből is elérhető lesz. Megjelenés év végén várható.