Bemutatkozott a Mortal Kombat 11 Aftermath

A kiegészítőben olyan karakterek tűnnek fel, mint Fujin, vagy a Robotzsaru.

A Warner Bros. Interactive Entertainment ma bejelentette a 2019-es D.I.C.E. Awards Fighting Game of the Year díjának nyertese, és a sorozat történetének eddigi legsikeresebb játéka, a nagysikerű Mortal Kombat 11 új, Aftermath kiegészítőjét. A díjnyertes NetherRealm Studios által fejlesztett, és 2020. május 26-án először digitálisan megjelenő Mortal Kombat 11: Aftermath a sztori kampányt vadonatúj, filmszerű narratívával terjeszti ki.

A saga folytatódik a Mortal Kombat 11: Aftermath keretében, ahogy a Tűz Isten Liu Kang, az idő új ura és Earthrealm védelmezője arra kényszerül, hogy valószínűtlen szövetségesek és ismerős ellenfelek segítségére sietve újraírja a történelmet, hogy ezzel megváltoztassa az egyensúlytól függő két világ sorsát. A széles karakterkínálatot bővítve a kiegészítővel olyan harcosok is visszatérnek, mint Fujin, a Szél Istene, aki az Earthrealm védelmezőjeként szolgál testvére Raiden mellett, valamint Sheeva, az ősi Shokan faj négykarú, félig ember félig sárkány királynője. A sorozat történetében először a csúcstechnológiás kibernetikus rendőrtiszt, RoboCop is csatlakozik a küzdelemhez a Mortal Kombat népszerű vendégharcosainak sorát erősítve. RoboCop hangja és kinézete a népszerű karaktert az eredeti „RoboCop” (1987) és folytatása, a „RoboCop 2” (1990) filmekben alakító színész, Peter Weller mintájára készült. A Mortal Kombat 11: Aftermath három később elérhető karakter kosztüm csomagot is tartalmazni fog.

Emellett minden játékos hozzáférést kap majd pár új pályához is, mint a visszatérő Klassic Dead Pool és a Soul Chamber. A pályákhoz olyan új funkciók is társulnak, mint az ellenfél elpusztítására a környezetet használó közönség kedvenc Stage Fatality, valamint az ellenséget egy kis kedvességgel leterítő Friendship. Ezek az újdonságokat egy ingyenes frissítés részeként lesznek elérhetők a kiegészítő megjelenésekor.

Előzmények

  • Mortal Kombat 11 teszt

    Kipurcant a bébicsősz, Shao Kahnnak egy szót se – a Mortal Kombat 11 mindennél jobban megkeveri a történetet, de ez jól áll neki.