Champions Online: Augusztus 17-én indul a nyílt béta

Valamikor június vége felé beszámoltunk arról, hogy augusztus közepén ,azaz 17-én elindul a játék nyílt bétája. Az akkor felröppent hírt most a  Cryptic Studios meg is erősítette.  Ugye, mint tudjuk, hogy a béta tesztelés sikeresen zajlik le, akkor semmi akadálya nem lehet a szeptember elsején megjelenő teljes verziónak.

A Cryptic a dátum mellé egy kis meglepetést is szán a játékosok számára előrendelési akciók formájában. Nos, elég érdekesre sikerült a kínálat, ugyanis ahány bolt, annyiféle bónusztartalmat csomagolnak az alkotáshoz, így mindenki meg tudja választani, hogy melyik üzletben ruházzon be rá.

GameStop: Egy Early Start Programmal jutalmazza az ottani vásárlót, amely azt biztosítja az előrendelőknek, hogy pár nappal a hivatalos szeptember 1-i rajt előtt már játszhatnak, valamint megkapják az Insectoid Airfoil ruhadarabot, és az Experimental Anti-Gravition Generator repülési képességet a karakter kreálásnál.

Best Buy: Itt szintén számíthatunk a fentebb említett Early Start Programra, egy játékbeli exkluzív akciófigurára és egy sérülésektől védő tárgyra.

Wal-Mart: Itt egy speciális kiadást kínálnak, amely a Limited Edition Package névvel lett ellátva. A játék mellé kapunk egy térképet, egy matricát és 10 Cryptic Pontot.

Amazon: Végül, de nem utolsó sorban az Amazon.com-on vásárlók 5 Cryptic Pontot zsebelhetnek be 3 exkluzív ruhadarab (Harlequin Headpiece, a Black Knight Helmet és a Grenade Chest Strap) mellett.

Azóta történt

Előzmények