Civilization VI: New Frontier Pass - Részletek az októberi frissítésről

A fejlesztők egy videóban mutatták be a játék változásait, módosításait és kiegészítéseit, amik október 22-től lesznek elérhetők az októberi frissítés részeként.

Az egyensúlyi változtatások és módosítások mellett minden frissítés tartalmaz egy újdonságot is, például egy szcenáriót, játékmódot vagy testreszabási lehetőséget. Az e-havi frissítés újdonsága a játékosok visszajelzései alapján eszközölt változtatások mellett a Pirates Scenario lesz, amely egy 1-4 fős verseny a kincsért és dicsőségért a nyílt tengeren. A játékosok kiválaszthatják a négy frakció – Dread Pirate, Privateer, Swashbuckler, Hoarder – egyikét, melyek mindegyike egyedi képességekkel teszi sajátossá játékstílusát.

A többi frakció mellett a játékosoknak a brit, spanyol, francia és holland haditengerészettel is szembe kell nézniük, akik elég eltökéltek, hogy Davy Jones börtönébe juttassák őket. A Pirate Scenario új és frissített művészeti rajzai trópusi hangulatot kölcsönöznek a játéknak, ami egy egyedi, kézzel készített térképen, vagy egy minden alkalommal más játékélményt biztosító térképen is játszható. A Firaxis csapatát a Sid Meier’s Pirates! inspirálta, így a klasszikus játék rajongói garantáltan élvezni fogják, ahogy átépítették a Civilization VI-ba.

A játékosok visszajelzéseit követően néhány új változtatás is várható a játékban. Ezek között szerepelnek változások a Recruit Partisans kémküldetéseiben, a játék sebességének felskálázása olyan funkciókhoz, amik eddig nem tartalmazták, valamint egyensúlyi változtatásokat a New Frontier Pass már kiadott csomagjaihoz. A változások teljes listája 2020. október 22-én lesz elérhető.