Dragon Age 2: Első képek

Megérkeztek az első ingame képek a Dragon Age 2-ből, sajnos egyelőre csak két darabot adott ki belőle a BioWare, de már ezeken is látszik, hogy a játék grafikája stílusváltáson esett át, és picit gótikusabb hangulatot áraszt, mint az elődje (Mivel az alábbi képek az alfa változatból valók, így senkit ne tévesszen meg az első pillantásra elnagyoltnak tűnő grafika).

A második képen láthatjuk, hogy nagyjából miképp is festenek majd az átdolgozott éjfattyú karakterek. A Hurlock-ok és az Ogre is teljesen új dizájnt kaptak a megváltozott stílus miatt, mindenki döntse el maga, hogy tetszik-e neki az új megvalósítás, nekem határozottan igen (A képeket rájuk kattintva tudjátok nagyítani).

Hawke akrobatikus kivégző mozdulatából arra lehet következtetni, hogy a nagyobb, vagy keményebb ellenfelek leterítésénél ismét látványos animációkra számíthatunk. Valószínűleg lassítva lesznek, ahogyan az első részben is voltak.

A Dragon Age 2 megjelenése még jócskán várat magára, addig van idejük a srácoknak finomítani a játék grafikáján, de az már eddig is látszik, hogy a stílusváltás jót fog tenni a játéknak.

Azóta történt

Előzmények