EGM pletykaszekció - Max Payne 3?

>> A May Payne 3 készüléséről már korábban is pletykáltak, az EGM most azonban egy picit még csavar is a dolgokon: az ő értesüléseik szerint a harmadik részt nem a Remedy készíti - ők ugyanis az Alan Wake fejlesztésének kellős közepén vannak -, hanem a Rockstar azon részlege, amely a The Warriors-t is összehozta.

>> Még egy kis Rockstar: szintén felhánytorgatott pletyka, hogy a csapat egy még nem bejelentett PlayStation 3 exkluzív játékon dolgozik. Hogy melyik divízió, és hogy pontosan min is, az továbbra is nagy kérdőjel.

>> A LucasArts a nyáron jelentette be, hogy érkezik Wii-re az ősszel debütáló animációs filmen alapuló Star Wars: The Clone Wars - Lightsaber Duels, és a MotionPlus E3-as bemutatását követően sokan abban reménykedtek, hogy a játék használni fogja majd a mozgásérzékelést javító kütyüt, ám ez nem így lesz: akárcsak a többi kiadót, a LucasArts-ot is váratlanul érte a bejelentés, így már nincs idő az implementálásra. Aggodalomra azonban semmi ok: az EGM szerint már tervbe van véve egy második Wii játék is, amely már használni fogja a MotionPlus-t.