Endless Dungeon - Íme a robot seriff

Senki nem áll a törvény, vagy a jómodor szükségessége felett.

Új seriff van a városban! A „város” alatt egy veszélyes, elhagyatott űrállomásra gondoltunk és a „seriff” alatt pedig egy robot tankra, aki a rend, az igazság és (többek között) az udvariasság megszállottja. Emberek, ideje megismerkedni Bunkerrel! Ő a második hős, aki sztárként tündököl a Hero Reveal sorozatban.

Az ENDLESS Dungeonben, a közelgő roguelite taktikai akciójátékban azért fogsz küzdeni, hogy elmenekülj egy rejtélyes űrállomásról, ehhez pedig egy elit hőscsapatot kell létrehoznod, Bunker pedig tökéletes kezdő választás lehet. Bunker története messzire nyúlik vissza, hiszen egy autonóm rendőrségi egységként hozták létre, akinek a feladata, hogy lenyomozza a bűnözőket és illegális életformákat. Bár kérlelhetetlenül udvarias, Bunker nem tudja elviselni a törvénysértőket, a korrupciót, vagy a gorombaságot. Különleges moralitási rutinokkal hozták létre, így Bunkernek a híres robotikus viselkedés első törvényét újraírták:

„A munkád alatt nem rongálhatod a szervezet tulajdonát, vagy a tétlenséged miatt nem eshet kár a szervezet tulajdonában.”

Képességek

Akár a többi hősünknek, Bunkernek is 3 képessége van és ahogy következtetni lehet a nevéből, igencsak tankos.

  • Triggering (Passzív képesség) – Rövid időn belül minél több találat éri, annál jobban nő a sebzése.
  • Back off (Speciális képesség) Beveti a pajzsát, hogy lökéshullámot hozzon létre, ami visszalöki, megbénítja és sebzi a szörnyeket.
  • Hunker (Ultimate képesség) – Létrehoz egy energiakupolát, ami magához vonzza a szörnyeket, miközben néhány másodpercig megvédi őt a támadásaiktól.

Előzmények