Gran Turismo 7 bejelentés közeleg?

Egy professzionális verseny székeket gyártó cég Instagram oldalán rövid ideig látható volt a széria 7. sorszámozott részének a logója.

Azt már jó ideje tudjuk, hogy készül egy új Gran Turismo, hiszen erről már korábban is beszélt Kazunori Yamauchi, azonban részleteket egyelőre még nem kaptunk a projektet illetően, lényegében hivatalosan még be sem lett jelentve a játék. Lehetséges azonban, hogy hamarosan ez megváltozik, ugyanis a professzionális verseny székeket gyártó (És nem mellesleg PlayStation licence-el rendelkező) Next Level Racing néhány órája a lenti képet posztolta Instagramra. A mellette olvasható kérdés arról szól, hogy melyik versenyjátékot várjuk legjobban 2020-ban, a felsorolásban pedig a Gran Turismo 7 logója is látható. Véletlen szivárogtatás, esetleg egy idő előtti leleplezés? Egyelőre még nem tudni, de sokat elárul a dologról, hogy a bejegyzés azóta már törölve lett, majd nem sokkal később már egy magyarázkodós szöveget tettek ki.

Előzmények

  • Gran Turismo Sport teszt (PlayStation 4)

    Folytatódik a nívós Gran Turismo sorozat, ám egy picit kihagyták a ziccert. Igazi szimulátor lett ugyanis a játék, de nem túl szép és kevés a tartalom.