Grid2- 45 perces játékmenet videó

Azt gondolhattuk hogy a Codamestersnek nem igazán akaródzik túl sok mindent mutatni a Grid2-ből. Ez alapvető hiba, hiszen a megjelenés vészesen közeleg, és szinte semmit nem tudunk magáról a játékról. Próbálta csillapítani a rajongók éhségét a kiadó Gameplay trailerekkel, de azok olyan elenyészőek voltak, hogy csak indulatokat gerjesztettek.

Ám most egy hirtelen pálfordulással megtekinthető egy bő 45 perces videó, melyben ha nem is teljes terjedelemben, de már értékelhető mennyiségű ízelítőt kapunk az amúgy még Alpha státuszban lévő játékról.
Három különböző pálya, köztük az ausztriai RedBull Ring, és 3 különböző autó, BMW M3 E30, BAC Mono illetve egy Chevrolet Camaro. Játékmódok közül elimination, körverseny, egy időkapus futam látható. Pár dolog leszűrhető a videóból. Az első az hogy tényleg kikerült a cockpit nézet, amelynek miértjét én sem értem, de ideje ezen túllépni. A második hogy hál' istennek megtartották az előd irányítását, amely jó hír, hiszen az volt az egyik erőssége. A harmadik az, hogy grafikailag nem úgy tűnik, mintha kardinális változás történt volna.

A Grid2 Május végén érkezik PC-re, Xbox360-ra, és PS3-ra.

Azóta történt

Előzmények