IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad videó

Tegnaptól lehet előrendelni a készítők oldalán az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad című játékot, melyben a Második Világháború keleti frontjának legendás légi-csatáiban vehetünk részt a németek vagy oroszok oldalán, a küldetések 1942. és 1943. között zajlanak. A programot előrendelő vásárlók korai hozzáférést is kapnak a játékhoz, így már annak megjelenése előtt tesztelhetik az aktuális verziókat.

A játékot kétféle csomagban lehet előrendelni: 50 dollárért a normál változatot kapjuk meg, aminek keretében már 2013. telétől részt vehetünk a tesztelésben, kapunk egy ezüst IL-2 Sturmovik támogatói logót, valamint hat különféle repülőgéptípussal emelkedhetünk levegőbe, melyek között megtalálható lesz a LaGG-3 s.29, a Bf-109F-4, az IL-2 AM38 (Annak 1942-ben gyártott, együléses változata), a Ju-87 D-3, a Pe-2 s.87/s.110, és a He-111 H-6.

A prémium csomag vásárlóinak 90 dollárt kell leszurkolniuk a programért, viszont a majdnem dupla árért cserében már idén ősszel csatlakozhatnak az ütközethez, nem kell télig várniuk. Az ezüst helyett arany támogatói státuszlogót kapnak, lehetőségük lesz egyedi becenév választására, ami kiemelve szerepel majd nevük mellett a multis küzdelmekben. Végezetül pedig a prémium tagságú elővásárlók két extra repülőgépmodellel is harcolhatnak majd: az La-5 és a Fw-190 A3 típusokkal.

Az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad című játékot a 777 Studios által készített Digital Nature Engine fogja hajtani, célplatformként egyelőre csak a PC van megerősítve, de később elképzelhető lesz konzolos kiadás is. A megjelenésről csak annyit tudunk jelenleg, hogy valamikor 2014. elején várható a program érkezése.

Azóta történt