Indul a World of Tanks 10. évfordulós ünnepségsorozata

A fejlesztők ünneplésre invitálják a több mint 160 millió játékost számláló közösséget.

A parancsnokokat világszerte immár egy évtizede szórakoztató Wargaming örömmel jelenti be, hogy a 10. évforduló alkalmából szervezett hivatalos ünnepségsorozat kezdetét veszi. A négy hónapon át tartó ünneplés meglepetések egész sorát tartogatja a játékosok számára, többek között izgalmas tematikus eseményeket, nosztalgikus élményeket és új küldetéseket. Az ünnepségsorozat egy nagyszabású eseménnyel zárul augusztusban.

A World of Tanks 10 éves fennállása alatt több ezer funkciót tett elérhetővé, több száz eseményt szervezett, 11 nemzettel és 600 harci járművel gazdagította a játékélményt, és világszerte több mint 160 millió regisztrált játékos bizalmát nyerte el. Az összetartó közösség lelkes támogatásának köszöngetően a játék többféle elismerésben is részesült, ilyen például a 4 Golden Joystick-díj vagy az egyidejűleg a legtöbb bejelentkezett játékost számláló MMO-szervernek járó Guiness-rekord.

Az évfordulóval és annak megünneplésével kapcsolatban Max Chuvalov, a World of Tanks kiadásért felelős igazgatója így nyilatkozott:

„A csapatom és a magam részéről is elmondhatom, hogy az elmúlt 10 évben nem csupán egy nagy sikerű játék fejlesztésén dolgoztunk, hanem egy világméretű népes család létrejöttének is szemtanúi lehettünk. A World of Tanks egész csapatának nevében szívből köszönetet szeretnék mondani minden játékosnak, aki ennyi éven át támogatott minket. A játék fejlesztésének különböző szakaszaiban végig kitartottatok mellettünk, és segítettetek abban, hogy megalkothassuk a videojátékok történetének egyik legnagyobb hatású MMO-játékát. Jutalmul fogadjátok sok szeretettel az elmúlt 10 fantasztikus évet megünneplő évfordulós eseményeket, küldetéseket és nagyszabású ajándékokat. És ne feledjétek, a támogatásotokkal a jövőben is nagyszerű játékélményeket alkothatunk. Kezdődjék az ünneplés!”

Április 22-i kezdettel a Wargaming öt tematikus fejezetből álló izgalmas eseménysorozat elindításával szeretné meghálálni a játékosok támogatását. Ezek a fejezetek kifejezetten a játék történetének azon mérföldköveit elevenítik fel, amelyek különösen nagy hatást gyakoroltak a parancsnokokra.

Az első fejezet április 22. és május 18. között lesz elérhető.

A játékosok nagyszabású nyereményekért küzdhetnek meg egymással, illetve olyan emlékérméket is gyűjthetnek, amelyeket a játékon belül külön az évforduló alkalmából létrehozott áruházban válthatnak be értékes tárgyakra és testreszabható, exkluzív tartalmakra. Mind az öt fejezet teljesítéséért olyan nyereményekre lehet szert tenni, mint például a IX-es szintű, legendás amerikai T30 páncélvadász, lenyűgöző 3D-s kivitelben.

Az első fejezet egyben az Általános csevegőfelület visszatérésének hírnöke is. Április 22. és április 29. között mindössze egy hétig, és kizárólag a World of Tanks Random csatáinak keretén belül újra elérhetővé válik a játék befolyásolására lehetőséget adó Általános csevegőfelület, amelyen keresztül a játékosok a csatában részt vevő ellenfelekkel és a csapattársakkal egyaránt kommunikálhatnak.