Infinity Ward: A Stimulus Pack megéri az árát

Az Infinity Ward kommunikációs főnöke, Robert Bowling szerint a Modern Warfare 2-höz hamarosan megjelenő Stimulus Map Pack című DLC bőven megér 1200 MS pontot.

"Nincs kétségem afelől, hogy ezek az új pályák megérik a befektetést" - nyilatkozta Robert Bowling a CVG-nek. "Mindenki, aki megveszi őket, és utána sokat játszik a Modern Warfare 2-vel, kétségtelenül visszanyeri majd a pénzének az értékét ezekből a pályákból. Úgy értem, hogy öt újabb helyszínt ajánlunk a Modern Warfare 2-höz, három ebből a sorozat számára teljesen új lesz, mindegyiknek meglesz a saját egyedi játékmenete. Tehát teljesen mindegy, milyen stílusban játszol, mindenképpen ki tudsz hozni valami újat ezekből a pályákból"

Mindezek után hozzátette, hogy nem a Stimulus Map Pack lesz az utolsó DLC a játékhoz (Őszintén, ki lepődött meg?), és hogy az új pályák hatalmas méretei garanciát fognak nyújtani arra, hogy aki megvette az új DLC-t, az tűkön ülve fogja várni a következőt.

A Stimulus Map Pack világszerte március 30-án, kedden lesz elérhető az XBOX Live!-on, és öt új helyszínt tartalmaz majd, melyek a következőek lesznek: Crash, Overgrown, Bailout, Salvage és Storm.

Azóta történt

Előzmények