Ismét frissítést kapott a Red Dead Online Beta (PS4, XO)

A Rockstar Games rendkívül hálás a Red Dead Online Beta elkötelezett játékosainak világszerte a folyamatos visszajelzéseikért, amikkel közös erővel formálhatják a játékélményt. Köszönetképp a töretlen támogatásukért és megértésükért a béta időszakban, a hétvégén (2019. január 25-27. között) aktív játékosok 5 Gold Bar bónuszban részesülnek, ami várhatóan 2019. január 29-én fog megérkezni fiókjukra. Az új Gun Rush mód elindítását követően szembesültek néhány játékospárosítási problémával, aminek egy részét orvosolták rövidtávú javításokkal, de aktívan dolgoznak ezek végleges kijavításán. Az apróbb fejlesztéseknek köszönhetően a játék telítettebb lobbikat fog generálni, de a következő frissítéssel további javítások várhatók.

A Gun Rush a lehető legtöbb játékossal a legszórakoztatóbb élmény, így amennyiben a megjelenéskor alacsony számú játékossal találkoztunk a lobbikban erősen ajánlják, hogy tegyünk vele most egy újabb próbát, mivel sokkal telítettebb meccseket látunk PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt. Ha esetleg még nem próbáltuk volna, a Gun Rush mód egy vadnyugati battle-royale, amiben legfeljebb 32 játékos küzdhet életre halálra csapatban, vagy Free For All felállásban. A játékosoknak egy folyamatosan zsugorodó harctéren kell egymással versengeniük, olyan a pályán fellelhető fegyverekkel, mint például a Mauser Pistol, Repeating Shotgun, Fire Bottle, Dynamite Arrow, de olyan értékes páncélzatokat is találhatnak, mint a fejlövést elhárító Ned Kelly Armor, ami nagyban javíthatja túlélési esélyeiket.

Hamarosan további tartalmak is várhatók, köztük új versenyek és Showdown módok, ruhák, emote-ok, valamint számos a visszajelzések alapján eszközölt változtatás, mint például:

  • Napi Kihívások: Teljesíts minden nap új kihívásokat, amik a játék minden részét lefedik a céllövéstől kezdve a törvény elkerüléséig.
  • Law és Bounty frissítések: Néhány változtatás várható a Law és Bounty rendszer működésével kapcsolatban a Red Dead Online-ban a bűnözés csábításának csökkentésére. A játékosok fejére hamarosan vérdíjat fognak kitűzni bűntetteikért, és arra lesznek ösztönözve, hogy kifizessék az árát egy megadott időn belül. Ha túl sokáig várnak, akkor minden állam fejvadásza a nyomukba eredve fogja kényszeríteni őket a fizetésre, vagy menekülésre.
  • Parley változások: Könnyebben élesíthetővé teszik a Parley rendszert, hogy gyorsabban elkerülhesd az agresszív játékosokat. Emellett a Feud, Posse Feud és Lead Feud is könnyebben aktiválható lesz, amivel szervezetten csaphatsz össze más játékosokkal kompetitív keretek között.
  • Helyzet alapú radarkép: Hamarosan csupán a kisebb távolságra lévő játékosok helyzete fog megjelenni a térképen, ezzel csökkentve annak esélyét, hogy nagy távokból vegyenek célba másokat a játékosok. Egyúttal egy olyan képességen is dolgozunk, ami beazonosítja a bűnöző és válogatás nélkül gyilkoló játékosokat egy folyamatosan sötétedő helyzetjelzővel, ami nagyobb távolságból is látható, hogy a játékosok egy szempillantás alatt, biztonságos távból is kiszúrhassák a veszélyes ellenfeleket.

A jelenlegi tervek szerint ezek a frissítések és további javítások az elkövetkező hónapokban érkező következő patch részeként fognak megérkezni a játékba. További részletek a frissítés megjelenésének időpontjához közeledve várhatók.