Jövőre jöhet a Resident Evil 3 Remake?

A 2. rész felújításának nagy sikere után minden bizonnyal sokan örülnének annak, ha a harmadik részből is készülne hasonló kiadás.

Idén januárban jelent meg a Resident Evil 2 Remake, amely nem csak egy egyszerű HD port lett, hanem egy teljesen komoly felújítás, amelynek minden porcikájához hozzányúltak a fejlesztők. A végeredemény fantasztikus lett, így sokan reménykednek abban, hogy a Capcom bejelenti, hogy a sorozat harmadik részével is hasonló terveik vannak. Távoli pletykák már korábban is volta erről (Sőt maguk a készítők is beszéltek arról, hogy ha van a dologra igény, akkor átgondolják), azonban úgy tűnik, hogy titokban már rég fejlesztik az új kiadást. Erről elsőként a Spawn Wave nevű YouTube csatorna beszélt, amely nem igazán tűnik megbízható forrásnak, azonban nem szabad elfelejteni, hogy számos játékról beszélt már a megjelenés előtt, többek között az Elden Ringet is ő szivárogtatta ki még jóval a bejelentést megelőzően.

Miközben minden bizonnyal sokan kétkedve álltak a dolog előtt, meglepetésként felbukkant az Eurogamer is, akik azt állítják, hogy több, egymástól független forrásuk is azt állítja, hogy valóban készül már a Resident Evil 3 Remake, amelynek bejelentése talán még idén megtörténik. Erre talán nagy esély van a hamarosan induló The Game Awards-on, kíváncsian várjuk a Capcom válaszát.

Azóta történt