Little Big News

 

Az MCV információi szerint a Media Molecule egy Game of the year kiadást tervez megjelentetni méltán híres és sikeres játékuk, a Little Big Planet számára. Konkrét adatok egyelőre nincsenek az új verzióról, de a híresztelések szerint a pakk tartalmát fogja képezni egy jó adag, PSN-en jelenleg elérhető DLC.

Ha már letölthető tartalmak: a nemrég megjelent Ghostbusters apropóján természetesen újabb "kosztümök" érkeznek, melyek segítéségvel július 16-tól karakterünk többek között a rettegett mályvacukor emberré válhat, vagy a fejébe húzhatja Slimer kalapját.

Korábbi hír ugyan, de adósai maradtunk: felreppent egy pletyka, miszerint a LBP végre demo formájában is elérhetővé válhat a Store-ban. A forrás maga a Media Molecule társalapítója, Alex Evans - így talán már nem is annyira képtelen a dolog. Evans egy vele készített interjú során mondta, hogy jóideje játszadoznak egy letölthető demo gondolatával, de idáig nem volt elképzelésük arra vonatkozólag, miként lehetne ilyen módon átadni a játék lényegét. Ez természetesen érthető, miután a Little Big Planet egy viszonylag lassan érő exkluzív cím, aminek tartalmát leginkább a játékosok kreativitása adja - önmagáért beszél az adat,  miszerint a felhasználók által kreált pályák száma hamarosan elérheti a kétmilliót is. Mára minden bizonnyal elenyésző azon PS3 tulajok száma, akik még nem próbálták a népszerű platformjátékot, ugyanakkor egy demo megjelenése mindenképpen időszerű lenne, különös tekintettel a készülő PSP verzióra.

lbp globe

Azóta történt