Megjelent a Trials of Mana (PC, PS4, Switch)

A klasszikus Mana sorozat harmadik részének teljes HD felújítása végre elérhető lett mindhárom platformon.

A Square Enix nemrég örömmel jelentette be, hogy a játékosok végre megkezdhetik epikus utazásukat, a Trials of Mana ugyanis már kapható PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re, valamint természetesen PC-n is, a Steam rendszerében.

A Japánban 1995-ben, eredetileg Seiken Densetsu 3 címen megjelent Trials of Mana a klasszikus Mana sorozat harmadik részének teljes HD felújítása, melyben a játékosok elmerülhetnek egy felejthetetlen történetben tele izgalmas kalandokkal, valamint emlékezetes hősökkel és gonoszokkal. A játékosok változatos élményeknek néznek elébe, ahogy életük kalandjára indulnak a hat egyedi hősből összeállított három fős csapatukkal, karakterük kasztját még pusztítóbbá fejlesztik, több mint 300 különböző képességet tanulnak meg, és felfedeznek egy titkokkal és rejtélyekkel teli világot. Az eredeti alkotással ellentétben a játékosok a játék befejeztével egy új fejezetet is felfedezhetnek, melyben vadonatúj kasztokat oldhatnak fel és még izzasztóbb kihívásokkal nézhetnek szembe.

Azóta történt

  • Trials of Mana teszt

    1995-ben egész Japán a csodájára járt – de aztán mégsem fordították le. A Trials of Mana épp 25 éves, és most poligonokba öntött remake-ként jelent meg angolul.