Nem valószínű, hogy havidíjas lesz a Titan

A World of Warcraft még mindig a legsikeresebb havidíjas MMORPG-nek számít a világon, ezért sokan nagyon kíváncsian várják a Blizzard következő projektjét, amit egyelőre csak Titanként ismerünk. Nemrég a cég ügyvezető igazgatója, Mike Morhaime elhintett egy apró információmorzsát, melyben elmondta, miszerint új irányvonal felé kívánnak nyitni a Titannal, ezért nem valószínű, hogy a WoW mintájára havidíjas előfizetési modellel fog rendelkezni.

Ennél többet egyelőre nem árult el, jelenleg épp azzal vannak elfoglalva a Blizzardnál, hogy kidolgozzák ezt az új irányvonalat. Szintén elmondta, hogy még egyáltalán nincs semmiféle tervezett vagy bejelentett időpont a Titan megjelenésével kapcsolatban, bármi ilyesmit hallunk, az biztos nem hivatalos - és valós - információ.

A Titant fejlesztő csapat eredetileg 100 főből állt, de Mike Morhaime elmondása szerint azóta áthelyeztek fejlesztőket más, készülő játékok - többek között a Blizzard All-Stars - munkálatainak segítéséhez. Egyelőre többet nem volt hajlandó mondani, az idei BlizzCon rendezvény novemberben lesz megtartva, talán ott újabb információkkal is szolgálnak a Titannal kapcsolatban.

Előzmények