SW: The Old Republic: Másfél millió jelentkező a bétára

Az Electronic Arts és a BioWare által közösen készített MMO, a Star Wars: The Old Republic béta tesztjére már több mint egymillió potenciális jelentkező akadt, a létszám majdnem eléri a másfél milliót is. Az EA egyik embere, Eric Brown szerint ez a szám kitűnően példázza a program várható sikerességét.

Elmondása szerint megpróbálják egyesíteni a célközönséget, tehát reményeik szerint azok a Star Wars rajongók is bátran belevághatnak majd a játékba, akik még soha nem játszottak MMO játékkal, viszont azok is megtalálhatják benne számításaikat, akik rajonganak értük.

Hozzátette, hogy amennyiben sikerülne ezt elérniük, úgy a céljuk nem lenne kevesebb, minthogy elérjék a 12 millió játékost. A minimális konfigurációval rendelkező játékosoktól egészen a csúcsgépek tulajdonosaiig mindenki elégedett lesz majd a The Old Rebublic-kal.

Végezetül azt is megemlítette, hogy ugyan jelenleg az Electronic Arts még kitart a szokásos, havonkénti előfizetés mellett, mellette vizsgálják annak lehetőségét is, hogy mindezek tetejébe még egy mikrotranzakciós rendszert is hozzátegyenek a játékhoz.

A kérdésre, hogy miszerint ez azt jelentené, hogy lenne egy ingyenesen játszható változata a programnak, amihez mikrotranzakciós megoldással vásárolhatnánk tartalmakat, vagy szimplán csak a pénzes játékosok különféle nehezen hozzáférhető extrákat vehetnének maguknak, a válasz az volt, hogy ez óvatos tervezést és döntéseket igényel, így egyelőre a szokásos havidíjas rendszerre fókuszálnak.

Azóta történt

Előzmények