Torment: Tides of Numenera - jó és rossz hír

A mai napon egy jó és egy rossz hírt közölhetünk az inXile Entertainment játékával, a Torment: Tides of Numenera-val kapcsolatban. A jó hír az, hogy a fejlesztő csapathoz csatlakozott Chris Avellone is, aki a játék előző részének, a Planescape: Torment-nek az egyik vezető fejlesztője volt.

A játék megjelenése egyébként 2014 végére volt betervezve, de most a fejlesztők elmondták, hogy ez megváltozott és a játék csak valamikor 2015-ben fog érkezni - ez lenne a rossz hír. Az inXile Entertainment elmondása szerint a csúszás annak tudható be, hogy szükségük lesz néhány plusz hónapra, hogy a játék teljesen tökéletes legyen.

"Egyelőre nem tudjuk, hogy mennyi lesz a fejlesztés végleges költségvetése, viszont annyi biztos, hogy a megjelenést el kell halasztanunk néhány hónappal. Amikor elkezdtük a Kickstarter-kampányunkat az volt a célunk, hogy 900 000$ gyűjtsünk össze, viszont a támogatásotok minden várakozásunkat felülmúlta. Jelenleg 3,5 millió dollár áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy egy kiváló minőségű játékot hozzunk össze, amely büszkén viselheti majd a Torment nevet" - mondta el az inXile Entertainment képviselője.

Azóta történt

Előzmények