Újabb Jurassic World játék készül?

A tavaly bemutatott Jurassic World című film bár nem lett egy kiemelkedő alkotás, mégis visszahozta kicsit a korábbi részek hangulatát. Videojáték szempontból sajnos nem igazán kaptunk értékelhető programot a film mellé, de talán a 2018-ban érkező folytatás esetében talán már más lesz a helyzet. A Perfect World Entertainment ugyanis beregisztráltatta a JurassicWorldSurvivor.com domaint, amely remélhetőleg utalás egy fejlesztés alatt álló játékra.

Mivel a Perfect World néhány kivételtől eltekintve leginkább MMORPG-kben utazik, így vélhetőleg a Jurassic World Survivor is egy MMO-nak készülhet, reméljük hamarosan a hivatalos leleplezésre is sor kerül.

Előzmények

  • LEGO Marvel's Avengers teszt

    Amerika Kapitány, Vasember és a többi Marvel szuperhős visszatér, hogy ismét megmentsék a műanyagba öntött világot.

  • LEGO Jurassic World teszt

    A népszerű játéksorozat következő epizódja a dinoszauruszos Spielberg-széria történetét dolgozza fel, a régi és az új filmekből is átélhetünk ismert részeket, de érdemi újítás nem került bele.

  • Játékmenet előzetest kapott a LEGO Jurassic World

    Az új trailer mellé a készítők bejelentették a játék megjelenésének napját is.

  • LEGO Jurassic World előzetes

    Idén sem maradunk LEGO játékok nélkül, két hónap múlva a műanyag dinoszauruszok világába látogathatunk el a Jurassic World mozifilm megjelenése alkalmából.