Xbox One - Razer termékekkel érkezik az egér-billentyűzet támogatás?

Egy kiszivárgott prezentáció alapján lehetséges, hogy hamarosan BlackWidow és Turret perifériákat is használhatunk majd a konzolhoz.

Nagyjából megjelenése óta létezik az a pletyka, hogy az Xbox One-hoz érkezik majd a hivatalos egér-billentyű támogatás, amit még 2015-ben maga a Microsoft is megerősített. Azóta sem láttunk semmilyen előrehaladást a témában, tavaly ősszel olvashattunk arról, hogy nincs már messze az új perifériák támogatása, de továbbra sem történt érdemi előrelépés. Úgy tűnik azonban, hogy némi mozgolódást láthatunk az ügyben, már amennyiben a nemrég kiszivárgott Razer prezentációs képeknek hinni lehet.

Egyes játékok már most natívan támogatják az egér-billentyű kombinációkat (Pl.: Minecraft), de külső hardverrel (ChronusMax, Xim 4, Xim Apex stb.) nagyjából minden programot irányíthatunk már hasonló módon, azonban úgy tűnik, hogy a hivatalos támogatás sincs már messze. Ha a fentebb látható prezentáció valódi, akkor az első támogatott termékek között ott lesz a Razer BlackWidow és a Razer Turret is.

Azóta történt

Előzmények