Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Sziasztok. Öcsémnek lesz majd egy gépfejlesztés hamarosan, és ebben kérnék kis segítséget. Előrebocsátom, hogy picit OFF lesz a kérdés, mivel nem csak az alaplapról, hanem a memóriáról, processzorról és a hűtőről is szeretném kikérni a véleményeteket. Lássuk.

    Amit kinéztem neki:

    - ASUS P8H77-V LGA 1155 Intel H77 alaplap,

    - Intel Core i5-2400 3.1 GHz LGA 1155 processzor,

    - Cooler Master Hyper 212 LED hűtő,

    - Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz memória.

    Voltaképpen csak annyi lenne a kérésem, hogy szerintetek ez így megfelelő lesz-e neki, vagy ha esetleg tudtok valamelyik darab helyett másikat, ami ugyanúgy megfelelne a célnak és nem kerülne sokkal többe, kérlek, írjátok meg.

    A gépet főleg MMORPG játékokra, valamint filmnézésre tervezzük, lehetőleg úgy kellene megoldani, hogy egy alsó-középkategóriás VGA (amin futnak jól a MMORPG játékok) még beleférjen és úgy 120K-ból ki tudjuk hozni.

    Előre is köszönöm a segítséget. :R

    Bocsi az OFF miatt, de nem akartam külön-külön beírogatni minden topikba, a komplett gépeknél meg kellenének a többi alkatrész pontos típusai, de egyelőre azokat csak később tudom megszerezni. Egyelőre csak annyi lenne a kérésem, hogy egy olyan lap+proci+hűtő+ram+vga kombót rakjunk össze, ami megfelelő lenne, utána mehet a részletes tervezés.

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák