Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    Kiegészítés

    Ha csak akkuról üzemel, akkor sötétben nem világítanak folyamatosan az infra LED-ek. Viszont kb. egy percenként kapcsolgatja, és az infraszűrőt is kattogtatja. Nem hiszem, hogy ez normális működés. Át lehet tenni energiatakarékos alvó módba, úgy ezt nem csinálja. Viszont akkor nincs élő betekintés és nincs mozgásérzékelés sem. Valamint a beltéri egy kevés késleltetéssel szólal csak meg. Csengetéskor a videófelvételt ekkor is elkészíti. Így használva akkus csengőnek jó lehet, és gondolom elég ritkán is kell ekkor tölteni.
    De ha rendesen, kényelmesen, és teljes tudással akarjuk használni, akkor külső tápra kell tenni, és úgy sötétben folyamatosan menni fog az infrája. Ami a tápot illeti, már 9 Voltos, egyenfeszültségűről is működik, és nem fogyaszt sokat, felesleges megvenni a hozzá valót. Csatlakoztatás után akku nélkül használva egy ideig pirosan világít a gomb, majd kéken, végül az első csöngetés után kialszik és úgy is marad.

    A telefonos értesítéseknél, például a csengetéshez, be lehet állítani egyéni csengőhangot is és felugró értesítést is. Ott az értesítési beállításokban kell engedélyezni és játszani velük. Tehát használható úgy, hogy az online telefonon csengessen, és a reakcióidő is csupán néhány másodperc.

    Mozgásérzékeléskor, ha folyamatosan vannak előtte, akkor a következőképpen működik: csinál tíz másodperc felvételt, majd kb. húsz másodperc szünet. Utána készíti az újabbat.

    A kamera gyengéje, ha nagy a háttérfény és az arc nincs megvilágítva, akkor az nem meglepő módon teljesen bebukik, tehát az elhelyezésnél ezt érdemes figyelembe venni.

    Továbbra is vállalható terméknek tűnik, a fő kérdés itt valószínűleg az élettartam. Nem csak az eszközé, hanem a háttér: androidos alkalmazás és működő szerver. Az ára viszont nem sok, cserébe a csengő mellé kapunk egy tulajdonképpen használható és viszonylag könnyen telepíthető "biztonsági rendszert". Társasházban ez elég sok mindent lefed.

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák