Új hozzászólás Aktív témák

  • Gardaai

    senior tag

    válasz kuszal #2992 üzenetére

    Nekem is nagyon hasonló.
    A CPU nem is érdekel, mert az S23U se sokkal hűvösebb, viszont az akku jócskán. Nagyobb hűtő sín jobban átvezeti az akkura az elvont hőt. Lenti grafikont látva meg kissé aggasztó, hogy feleződik az élettartam 10 fok különbségnél (30 - 40).
    Nyilván a lefutása kérdéses, de ha 10 év alatt mondjuk kuka a folyamatos 40 fok körüli érték, az azt jelenti, hogy 5 év alatt 50%, 2,5 év alatt 75%-os állapottal kell számolni. Úgy hogy jelenleg még közel nincs meleg. Ha langyos a telefon az ~34 fokos akkut jelent, ami engem már zavar S23U után.
    Ez persze megint olyan dolog, hogy játsszás a számokkal.. a jelenlegi helyzetet alapul véve. Gyakorlatban meg pár évig biztosan meg lesz vele elégedve mindenki, plusz ha probléma van, pár hónapon belül reagálnak rá. Legrosszabb esetben visszahívásokkal, ha nagyon rossz a helyzet. Annyira azért nem kell szerintem parázni, csak nyilván kellemetlen, ha mondjuk 40 fokos akkuval közel sem olyan a felhasználói élmény (akad, fényerőt visszaveszi, leállítja az appokat...).

    ↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai

Új hozzászólás Aktív témák