Új hozzászólás Aktív témák

  • notika77

    senior tag

    válasz Dobi 562 #206048 üzenetére

    Eléggé szkeptikus vagyok ezzel a nerffel, hiszen a gond az eltalálása és a pontossága. Az eltalálása nem lett könnyebb, hiszen csak az első találat után fog jobban lassulni, mint most, de az első találatot másodpercen belül javítani lehet és megint full gázon roboghat tovább, bár lassabban fog gyorsulni. A teszten nem nagyon tudtam tesztelni a nerfet, hiszen nem nagyon találtak el :).

    Object 430U páncél nerfje szerintem inkább elméleti, mint érdemi. Viszont a pontosság nerf érezhető és szerintem kellett is, bár én inkább a páncélt gyengítettem volna.
    A Standard B nerf fájó lenne, ha meglenne, de nincs.
    A Progetto 65 nerf szerintem szükségtelen és érezhetően gyengít a tankon. Nem örülök neki.
    A Progetto 46 buff viszont számomra teljesen érthetetlen (illetve értem én, hogy nem értenek hozzá, azért csinálnak ilyeneket :) ). Szerinted kellett a tier 8-ast buffolni?

    ui.: Progetto 46 változás: ettől a táras olasztól is elveszik a töltésgyorsítót, de a töltésidőket a gyorsítós időkre csökkentik vagyis kap egy új helyet felszerelésnek. A pontosságához elvileg nem nyúlnak, de ventivel pontosabb is lehet, mint most, ha eddig távcső volt rajta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák