Új hozzászólás Aktív témák

  • nemeth989

    senior tag

    válasz ollie #27751 üzenetére

    Ezt olyan szemszögből mondom, hogy most kezdtem el a 7. T10-esem, nem tartom magam vakegérnek se bénának, a t1 heavyvel, azért jó néhányszor pattantam róla, nem azt mondom hogy megoldhatatlan a kilövése, de azért ha 5-ös szintű harckocsival mész ellene, akkor azért képes pattanni. Az egyértelmű, hogy azonos tierben, 6-osokkal simán dmg-eltem, a 6-osok magasabb pennű gunnja miatt, de ha t5-ben mész és Sportot rak be topba, azért oda kell figyelni, mit lősz. Mondom nem tartom magam bénának.

    (#27730) Bingisz ezt tudom, de ha azonos tierben gondolkodunk, vagy kisebben, nem igen van olyan tank 6-tól lefele, ami 2 lövésnél több lenne a Sportnak, azért ez egy kicsit erős, saját véleményem szerint. De ezeket csak akkor érvényesek, ha topnak rakja be, mert azért senki ne mondja, hogy amikor t5-ben mész és egyszer csak bekapod a 400-as puszit, nincs spotolva az baromi kellemes, és ezért megy alapvetően a sírás, mert a Pistike amikor eljut az első T5-öséhez és szembe találkozik a Sporttal és bekapja a 400-at, 12 sec vagy mennyi után, meg a fakeresztet, akkor kezd el sírni, hogy mi az atya úristen volt ez :). És itt azért szerintem a dpm-nek akkora szerepe nincs, nem elsődleges.

    Viszont más szemszögből, ha 7-es vagy 8-as a top, akkor meg ugye előjön a kis dpm hátránya, ugye ott már nem 6-700 hp-s tankokat lövöldöz az ember, hanem már megjelennek az 1500-1600 körüli hp-s tankok, meg a viszonzás a 400-as puszikkal, és itt meg a KV1S -t vezető júser nem érzi magát sínen.

    Az egészre a megoldás véleményem szerint, egy kisebbet dmg-elő, és egy magasabb dpm-es másik ágyú lenne. Amit részben meg is fog lépni a wg, egy 5-ös Sporttal, aminek 85 v. 100mm-es gunnja lesz, meg marad a mostani változat, kicsit átalakítva.

    RideMyStyle "LoveMyWilier"

Új hozzászólás Aktív témák